Programa de la sortida
Dissabte 18 de maig
Sortida a les 6h del matí de la Crta de Vilassar/Cantonada Carrer Rafael de Casanovas.
Arribada als Pallars i visita de l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu i de La Girola, una formatgeria tradicional de formatge de llet de cabra.
Dinar al castell de València d'Àneu. Cal portar-se'l.
Caminada fins a la cascada del Gerber. Farem dos grups. Els que vulguin caminar més sortiran des de l'hotel els Avets, i els que no, pujaran un tram amb l'autocar.
Sopar i allotjament a l'Hotel Els Avets de Bonaigua de Baix, situat dins la Mata de València.
Diumenge 19 de maig.
Esmorzar.
Anada a les Planes de Son i caminada per la Mata de València. També hi haurà la possibilitat de fer dos grups.
Dinar de la cuina tradicional del Pallars.
Tornada cap a casa.
Sortida a les 6h del matí de la Crta de Vilassar/Cantonada Carrer Rafael de Casanovas.
Arribada als Pallars i visita de l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu i de La Girola, una formatgeria tradicional de formatge de llet de cabra.
Dinar al castell de València d'Àneu. Cal portar-se'l.
Caminada fins a la cascada del Gerber. Farem dos grups. Els que vulguin caminar més sortiran des de l'hotel els Avets, i els que no, pujaran un tram amb l'autocar.
Sopar i allotjament a l'Hotel Els Avets de Bonaigua de Baix, situat dins la Mata de València.
Diumenge 19 de maig.
Esmorzar.
Anada a les Planes de Son i caminada per la Mata de València. També hi haurà la possibilitat de fer dos grups.
Dinar de la cuina tradicional del Pallars.
Tornada cap a casa.
Comentarios
Publicar un comentario